iPhone 8 Plus reparaties prijzen

 • Schermreparatie vanaf € 109,-

  30 min.

  Kwaliteit: Origineel

  We hebben 3 soorten schermen;

  Compatible/High-Copy: Unieke concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding, Standaard kwaliteit, Standaard kleurweergave, 3 maanden garantie  (Score 3/5)
  Refurbished: Origineel gereviseerde kwaliteit, Hoogwaardige functionaliteit, 6 maanden garantie (Score 4/5)
  Factory Grade/OEM:
  Beste functionaliteit en kleurweergave, LCD’s van originele kwaliteit, 6 maanden garantie (Score 5/5)Afspraak maken

 • Batterij reparatie € 45,-

  15 min.

  Is je iPhone 8 Plus batterij snel leeg of laad deze helemaal niet meer op? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.
  Afspraak maken

 • Dock connector reparatie vanaf € 89,-

  60min.

  Laad je iPhone 8 Plus niet meer op of horen mensen u niet meer tijdens het bellen? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.
  Afspraak maken

 • Home button reparatie € 119,-

  70 min.

  Is de home button van je iPhone 8 plus kapot of werkt deze niet meer functioneel? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.

  Bij deze reparatie zal de touch ID functie komen te vervallen. Helaas is de Home Button vanaf de iPhone 8 plus niet zomaar te vervangen, dit is in combinatie met de Dock Connector, vandaar de hogere prijs.  Voordeel hier van is wél dat je daarna weer gewoon kan drukken op de thuisknop.Afspraak maken

 • Power knop aan/uit reparatie vanaf € 79,-

  60 min.

  Kun je je iPhone 8 Plus niet meer vergrendelen of ontgrendelen? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.
  Afspraak maken

 • Front camera reparatie vanaf € 65,-

  30 min.

  Is je iPhone 8 Plus camera kapot of gaat het scherm niet meer op zwart tijdens het bellen? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.
  Afspraak maken

 • Back camera reparatie vanaf € 99,-

  30 min.

  Is je iPhone 8 Plus camera kapot of werkt deze niet meer functioneel? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.
  Afspraak maken

 • Oorluidspreker reparatie vanaf €40,-

  30 min.

  Hoort u tijdens het bellen met je iPhone 8 Plus niemand meer? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een reparatie.
  Afspraak maken

 • Onderzoek kosten € 39,-

  Weet je niet precies wat er kapot is aan je iPhone? Dan ben je bij JC Repair op het juiste adres voor een onderzoek aan je iPhone.

  Deze kosten zullen komen te vervallen zodra je het kapotte onderdeel bij ons laat vervangen.
  Afspraak maken