JC Repair
JC Repair – Just Call Repair is een concept van Argonex.nl om mensen snel met hun defecte iPhone weer op weg te helpen. Menig iPhone-gebruiker heeft regelmatig te maken met schade aan zijn of haar telefoon. Indien de garantieperiode verstreken is, kan dit vaak een kostbare reparatie bij de leverancier of een extern bedrijf tot gevolg hebben. Wij vinden dat dit ook anders kan en vandaar het concept “Just Call us en wij repareren je iPhone”​. JC Repair / Argonex is perfect bereikbaar net buiten het centrum met genoeg gratis parkeerruimte, korte reparatietijden en lage prijzen. De reparatieprijzen zijn betaalbaar wat niet betekend dat dit ten koste gaat van de service en kwaliteit. Ons doel is dan ook om jou naar huis terug te laten keren met een gerepareerde iPhone waar je nog geruime tijd plezier van heb. Daarnaast houden we van duidelijkheid. Voorafgaand aan de reparatie ontvang je vrijblijvend een duidelijk overzicht van de reparatiekosten.  Er is altijd een keuze, als je budget niet groot is kies je voor goedkopere imitatie heb je meer te besteden, bezuinig dan niet op kwaliteit, je toestel is het vaak nog meer dan waard. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Kwaliteit

JC Repair/Argonex staat voor kwaliteit en voor de diensten die zij levert. We maken gebruik van onderdelen van de hoogst beschikbare kwaliteit en monteren deze onder veilige omstandigheden. Dit doen we om de kans op mogelijke (verdere) beschadiging van jouw dierbare iPhone zoveel mogelijk te beperken en zodat je hiervan nog lang gebruik kan maken. Daarnaast bieden we een garantieperiode van drie maanden op de door ons uitgevoerde reparaties. Indien binnen drie maanden het vervangen onderdeel het begeeft wordt dit kosteloos vervangen.*

 

Maak een afspraak

Het maken van een afspraak kan eenvoudig door ons te bellen. We helpen u graag en staan voor u klaar!

* De garantieperiode zit enkel op het disfunctioneren van de door JC Repair vervangen onderdelen en gaat in na oplevering van de ter reparatie aangeboden iPhone. Schade aan vervangen onderdelen of de iPhone in zijn geheel, welke door de gebruiker is veroorzaakt, vallen buiten deze garantie.

JC Repair houdt graag de reparatie van iPhones voor iedereen betaalbaar
  1. Reparatie van alle iPhone

  2. Voor iedereen betaalbaar

  3. Duidelijkheid

  4. Kwaliteit

  5. Garantieperiode van drie tot zes maanden